0

Ostoskorisi kaipaa tuotteita :)

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Käpälämäen varhaiskasvatus Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 31.8.2020. Viimeisin muutos 31.8.2020.

 

REKISTERINPITÄJÄ

Käpälämäen Varhaiskasvatus Oy, Svinhufvudinkatu 23, 15100 Lahti

 

YHTEYSTIEDOT

Rekisterinpitäjän yhteystiedot
Y-tunnus: 2688957-3
Osoite: Svinhufvudinkatu 23, 15100 Lahti
Sähköpostiosoite: info@kapalamaenpaivakodit.fi
www.kapalamaenpaivakodit.fi
Rekisteristä vastaava henkilö:
Marjaana Anttonen

REKISTERIN NIMI

 

Muksukaskaupan asiakasrekisteri.

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Käpälämäen Varhaiskasvatus Oy:n asiakkaaksi tai ostanut Käpälämäen Varhaiskasvatus Oy:n verkkokaupasta tuotteita.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Käpälämäen Varhaiskasvatus Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Käpälämäen Varhaiskasvatus Oy:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Käpälämäen Varhaiskasvatus Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Tietoja käsitellään ainoastaan Käpälämäen Varhaiskasvatus Oy:n asiakassuhteiden ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Käpälämäen Varhaiskasvatus Oyllä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Käpälämäen Varhaiskasvatus Oy:n asiakaspalveluun, sähköpostitse osoitteeseen info@muksukaskauppa.fi.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista
Tilausten Postin seurantatiedot


TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Käpälämäen Varhaiskasvatus Oy:n ulkopuolelle. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Käpälämäen Varhaiskasvatus Oy:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Käpälämäen Varhaiskasvatus Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Käpälämäen Varhaiskasvatus Oy:n käyttämän kolmannen osapuolen toteuttamalla ja ylläpitämällä, salasanasuojatulla palvelimella.