Tietoja yrityksestä

Käpälämäen Päiväkodit (Käpälämäen Varhaiskasvatus Oy - 268957-3) on yksityinen varhaiskasvatuspalveluiden tuottaja. Haluamme olla tukemassa lapsen vastuullista suhtautumista ympäristöön kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Ympäristö ja luonto ovat tärkeimpiä toimintamuotojamme. Ulkoilu on suuri nautinto säästä riippumatta ja luonto tarjoaakin lapsille monenmoista ihmeteltävää. Yksikkömme ovat pieniä ja niiden sijainti mahdollistaa  elämykselliset luontoretket päivittäin. Pienissä ryhmissä korostuu kodinomaisuus, turvallisuus ja kiireettömyys.

Vuodesta 2015 lähtien on konseptimme kannustanut lapsiperheitä ulos luontoon. Palaute on ollut innostavaa ja siitä luonnollisena jatkumona otamme uuden askeleen vuonna 2020 syksyllä verkkokaupan muodossa. Vahva kokemuksemme pienten lasten mukavasta ulkoilusta tarjoutuu lapsiperheiden käyttöön Muksukaskaupassa: kestäviä ja mukavia vaatteita ulkoiluun säällä kuin säällä.

Käpälämäen Päiväkodit jatkaa matkaa kohti tavoitettaan. Tähtäimenä on kestävän kehityksen mukaisesti, että ihmiset oppivat elämään sopusoinnussa luonnon ja toistensa kanssa.

Täältä pääset kurkkaamaan myös päiväkotiarkeemme: https://www.kapalamaenpaivakodit.fi/